OVERIG TIMMERWERK

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is één van de manieren waarop u in uw achtertuin enige schaduw kunt creëren. Een terrasoverkapping is goedkoper dan het bouwen van serres, en zal dan ook op koudere dagen minder beschutting bieden. Door een terrasverwarmer te plaatsen blijft het echter ook onder de terrasoverkapping nog lange tijd aangenaam. De meeste terrasoverkappingen worden van houten constructies gemaakt. Het is ook een optie om de terrasoverkapping volledig naar uw wensen te bouwen. Wij helpen u graag.

Veranda

Bent u op zoek naar een manier waarop u gedurende de hele dag kunt genieten van zon en schaduw bij u thuis? Dan is wellicht een veranda een goede optie voor u. Een veranda kan om het hele huis worden geplaatst, of enkel bij een deel, dit hangt van uw huis af. Het voordeel van veranda’s is dat deze niet heel erg breed zijn, maar dat u wel profiteert van schaduw wanneer u dit wenst. Tijdens de wintermaanden zit u droog en kan de veranda als opslagplaats dienen voor uw tuinmeubilair.

Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond is een uitstekende optie, wanneer u graag boven een deel van de woonkamer speciale verlichting wilt hebben. Een verlaagd plafond kan van een enkele lattenconstructie worden gemaakt, maar natuurlijk ook overdekt met gipsplaten. Heeft uw wens voor een verlaagd plafond geen decoratief, maar een functioneel doel? Dan zullen wij samen met u kijken naar de beste oplossing en de snelste verbouwing. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u het plafond wilt verlagen in verband met het voorkomen van geluidsoverlast.

Scheidingswand maken

Staat er gezinsuitbreiding op de planning, of wilt u vanwege een andere reden een zolder of bovenverdieping verdelen in meerdere kamers? Dan hebt u de optie om zelf een scheidingswand te maken. De specialisten van ons timmerbedrijf adviseren om hiervoor gebruik te maken van vurenhout voor de kernconstructie en gipsplaten als afdekkingsmateriaal. Het is hierbij wel van belang dat alle balken waterpas worden geplaatst, eventueel met behulp van een schietlood. Plaats dichtingsband onder de balken om geluidsoverlast te voorkomen.

Kozijnen

Er bestaan verschillende typen houten kozijnen, te weten: hardhouten schuif pui-, raam- en deurkozijnen. Deze moeten 1x in de 5 jaren onderhouden worden door een schilder. Het goed onderhouden zorgt ervoor dat de levensduur verlengt wordt en dat er geen timmerman aan de pas hoeft te komen om ze te vervangen. Toch komt het vaak voor dat men dit onderhoud vergeet en dat er nieuwe kozijnen nodig zijn. Het timmerwerk wat hiermee gemoeid gaat kan best een dure uitgave zijn. Chique Wonen kan u met alle soorten Timmerwerk van dienst zijn!

Chique Wonen Timmerwerk

___________________________________

Chique Wonen Timmerwerk is zeer creatief in allerlei facetten van het timmerwerk. Of het nu gaat om een exclusieve kast of een complete veranda die net even anders is dan alle anderen; wij helpen u altijd met de best mogelijke oplossingen! Neemt u volledig vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button