UITBOUW / SERRE

Serre

Wilt u ook tijdens de wintermaanden nog heerlijk van de zon genieten? Dan adviseren wij om een serre te laten bouwen. Met een (glazen) serre heeft u namelijk altijd de zon in huis. Om te voorkomen dat u tijdens de zomermaanden last krijgt van de hitte, is het een optie om speciale buitenzonwering of binnenjaloeziën te laten plaatsen. Wilt u graag weten welke voorwaarden er verbonden zitten aan het bouwen van een serre? Een timmerman kan u desgewenst van de benodigde informatie voorzien.

Uitbouw / Verbouwing

Het valt zeer aan te bevelen bij een verbouwing u te laten bijstaan door een professioneel timmerbedrijf. Levert het proces u veel stress op of bent u bang dat een deel van het timmerwerk niet aan de veiligheidseisen zal voldoen? Laat dan al het timmerwerk aan de professionelen over, kwaliteit is zo gegarandeerd. Bent u bezig met het plannen van aanpassingen voor uw woning? Raadpleeg dan de service van Chique Wonen Timmerwerk, zij voorzien u van diverse offertes op maat voor al uw timmerwerk. Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Chique Wonen Timmerwerk

___________________________________

Chique Wonen Timmerwerk is zeer creatief in allerlei facetten van het timmerwerk. Of het nu gaat om een exclusieve kast of een complete veranda die net even anders is dan alle anderen; wij helpen u altijd met de best mogelijke oplossingen! Neemt u volledig vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button